RING OSS -

Industriportar Västerås

RING OSS -

Om oss

Vi har många års erfarenhet av försäljning, montering och underhåll av industriportar i Västerås. Vi arbetar med marknadens bästa produkter och våra industriportar är utvecklade för det nordiska klimatet. 

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation när du ska köpa industriportar i Västerås!

Du får mycket mer än industriportar

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med vår kunskap och erfarenhet av industriportar, grindautomatiker, vädertätningar och lastbryggor av de flesta fabrikat. Köper du industriportar i Västerås av oss sköter vi allt arbete, från början till slut. Vi ger råd om vilka industriportar som passar och hjälper till med mätningar om du önskar det. Vi sköter montering och även eventuella ombyggnationer och justeringar som uppstår i samband med installationen av industriporten. När jobbet är klart sköter vi även bortforsling av den gamla industriporten eller dörren om det behövs.

Anlita oss för bästa service och säkerhet

Vi erbjuder automatik och tillbehör till alla industriportar i Västerås som vi säljer, och du kan välja någon form av serviceavtal till alla produkter och industriportar som vi säljer, till exempel regelbunden service och underhåll i förebyggande syfte. Regelbunden service gör din anläggning mer driftsäker. Du kan bland annat välja ett serviceavtal där vi utför vi löpande, dokumenterad service anpassad efter verksamhetens förutsättningar. Enligt Boverkets riktlinjer innebär det minst 2 gånger per år.

Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna i Västerås med automatiska anordningar är testade och godkända tillsammans med automatiken på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).