RING OSS -

Industriportar Västerås

RING OSS -

Industriportar

Experter på industriportar i Västerås

Behöver du industriportar i Västerås och letar efter experter på industriportar? Då har du kommit rätt! Kontakta oss om du behöver industriportar till din verksamhet, vi har garanterat en lösning för dig!

Kompletta lösningar för industriportar

Vi kan leverera våra industriportar i Västerås i olika utföranden, konstruktioner och modeller, och vi ser till att anpassa våra industriportar och lösningar efter din verksamhet och dina önskemål. Det kan vara industriportar för kommersiellt bruk, lantbruk, lager eller industrier. Vi hjälper till att anpassa allt efter dina behov. 

Eftersom vi vill vara säkra på att de industriportar i Västerås som du köper av oss fungerar optimalt och underlättar för din verksamhet erbjuder vi även:

  • Garanti: De industriportar vi säljer är framtagna och utvecklade för det nordiska klimatet, och för att ytterligare garantera din trygghet får du 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik när du köper industriportar av oss. Vi vill att våra kunder ska känna sig bekväma med sitt köp.
  • Service: Du kan även anlita oss som servicepartner. Vi erbjuder serviceavtal på alla produkter vi säljer. Vi står till våra kunders förfogande när det gäller serviceärenden och underhåll. Behöver du reservdelar ordnar vi givetvis även det.
  • Industriservice: Regelbunden service gör din anläggning mer driftsäker. Vi har mångårig kunskap och erfarenhet av arbete med industriportar, grindautomatiker, vädertätningar och lastbryggor av de flesta fabrikat. Med ett serviceavtal utför vi löpande, dokumenterad service anpassad efter verksamhetens behov. Vilket enligt Boverkets riktlinjer innebär minst 2 gånger per år.
  • Kostnadsfri konsultation: Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation på plats om du som kund vill ha råd inför ett köp av industriportar i Västerås. Då kan någon av våra erfarna medarbetare se hur det ser ut på platsen och göra en bedömning av vilken typ av industriport som bäst lämpar sig för just din verksamhet. 

Lita på vår kunskap om industriportar

Oavsett vilken typ av industriportar i Västerås du behöver så hjälper vi dig fram till den rätta produkten för dig och din verksamhet. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss, vi sköter hela projektet från början till slut – från er första förfrågan och eventuell rådgivning kring industriport och automatik, till mätning, montering och eventuella byggjobb som uppkommer i anslutning till installationen av din industriport. Vi sköter även bortforsling av den gamla porten eller dörren om det är aktuellt.

Vi har många års erfarenhet av att sälja och montera industriportar med tillhörande automatik. Därför vet vi också vilken typ av industriportar som krävs för att stå tryck för det nordiska klimatet. Vi arbetar med produkter av högsta kvalitet, framtagna för den nordiska marknaden.

Alla våra automatiska anordningar är CE-märkta och industriportarna är testade och godkända tillsammans med automatik på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Effektivisera mera med kompletterande automatik

Du kan effektivisera sin verksamhet ännu mer genom att komplettera dina industriportar eller grindar med automatiska anordningar som kraftfulla motorpaket och styrsystem. Vi erbjuder många funktionstillbehör och kan enkelt anpassa automatiken efter dina behov. Vi samarbetar med flera leverantörer inom automation och kan skräddarsy automatiska lösningar för just din verksamhet. Tillbehör som exempelvis handsändare, kodlås och appstyrnig finns till alla våra motorer.

Vi erbjuder olika industriportar med tillhörande automatik:

  • Industri-takskjutport: Takskjutporten är Sveriges mest sålda industriport. Mycket tack vare dess stora användningsområde och oändliga varianter. Den passar sig lika bra i tunga industrier, som inom jordbruk, varuintag, parkeringshus och dylikt. Takskjutporten är en driftsäker industriport, perfekt för alla sorters portöppningar. Den här industriportens flexibla skensystem optimerar portöppningen även om utrymmet är begränsat. 
    Med olika typer av motorstyrningar och funktionstillbehör, dörrar, fönster, helglasade sektioner, diverse färger och material, är det lätt att anpassa industriportarna efter både verksamhetens krav och arkitektur. Vi arbetar med industri-takskjutportar från Crawford Entrematic och Nordport.
  • Industri-vikport: Låga underhållskostnader och låg miljö- och energiåtgång är vikportens främsta egenskaper. Vikporten går dessutom att anpassa helt efter verksamhetens krav vad gäller säkerhetsklassningar och arkitektur. Vikporten har få rörliga komponenter och är kraftfullt dimensionerad med rejäla beslag samt 60-70 millileter tjocka sektioner. Våra industri-vikportar kommer från Reco Port.

Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar dig och din verksamhet!